«ایجاد یأس» مهمترین ابزار سلطۀ دشمن بر جوامع است
?هرکه از گردونۀ انقلاب خارج میشود اولین کارش القاء یأس است
?مهمترین ابزار سلطۀ دشمن بر جوامع، یأس است. اول با تبلیغات و جنگ روانی، در مردم یأس ایجاد میکنند و بعد سلطه پیدا میکنند. داعش هم با این روش، سرزمینها را میگرفت.
?ماهوارهها دائماً در حال سیاهنمایی و ایجاد یأس در جامعه هستند. یا سعی میکنند یأس را از طریق گوشیهای موبایل، وارد خانۀ دلها و اندیشۀ تکتک مردم کند.
⚠️چهل سال است که جریانهای مختلف، با محاسبات خودشان دارند میگویند: «این انقلاب چند ماه بیشتر دوام ندارد!» آدم میتواند به سطحینگری و سادهلوحی همۀ اینها بخندد و بگوید: «شما کجای کار هستید؟!»
?در مراحل مختلف انقلاب هم خیلی از افراد و جریانها، رسماً یأس را به مردم القا میکردند. کسانی که یکمقدار گرایش به یأس پیدا کردند، کمکم در جبهۀ دشمن و در مقابل انقلاب، شروع کردند به خیانت! کم نبودند آدمهای دلسوزی که ابتدا یار اسلام و انقلاب بودند، اما بعد از مدتی، عملاً ضدانقلاب شدند.
?هر کسی از گردونۀ انقلاب خارج میشود، اولین کاری که در آستانۀ خروجش انجام میدهد این است که میگوید: «الان دچار بحرانیم و این بحران، حلشدنی نیست!» آقای بازرگان در مجلس چنین حرفی زد و بعدش استعفا داد. بنیصدر هم این را گفت و بعدش فرار کرد. در فتنه۸۸ هم چنین حرفهایی گفته شد.
?علیرضا پناهیان -۹۷.۱.۱۹